CIR INTP
Centar za integrativni razvoj
Institut tjelesne psihoterapije

CIR - INTP je trening institut koji se bavi područjem osobnog razvoja i edukacije za psihoterapijski rad u području integrativne tjelesno orijentirane psihoterapije u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Uz petogodišnju edukaciju za psihoterapijski rad, CIR - INTP nudi i dvogodišnju edukaciju za osobni razvoj.

U narednim mjesecima planiramo radionice i predavanja koja će vam približiti naš pristup psihoterapiji. Ako želite biti informirani o aktivnostima, prijavite se na mailing listu. S iste se možete u svakom trenutku odjaviti. 

Ako imate pitanja, stojimo vam na raspolaganju putem e-maila info@cir-intp.com

____


CIR INTEUP je organizacija, ki se v Sloveniji ukvarja z izobraževanji za osebni razvoj in za psihoterapevtsko delo na področju integrativne telesno usmerjene psihoterapije. CIR INTEUP deluje v sklopu CIR INTP, ki izvaja izobraževanja na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini.
 

V naslednjih mesecih načrtujemo delavnice in predavanja, ki vam bodo približala naš pristop k psihoterapiji. Če želite biti obveščeni o aktivnostih, se prijavite na našo mailing listo. Od slednje se lahko kadar koli odjavite.

Če imate vprašanja, smo vam na voljo preko e-pošte ljubljana@cir-intp.com

* indicates required
Email Marketing Powered by Mailchimp